OVER MIJ

Ik ben Anne Rutten, 26 jaar, trotse mama van Arthur, Wout & Emiel. Sinds 2016 samen met mijn soulmate Yannick. Samen met ons gezinnetje hebben wij ons eigen stekje in Ham dat nog meer gevuld wordt door onze lieve viervoeters.

Ik vond het van kleins af aan altijd al leuk om mooie momenten vast te leggen van de sneeuwvlokjes tot de vakantiefoto's en landschappen. Echter begon het pas echt vanaf mijn eerste zoontje geboren is en dus besloot ik om me te gaan verdiepen in fotografie, een keuze waar ik geen enkel moment spijt van heb gehad want ondertussen mag ik al 4 jaar al jullie mooie momenten vastleggen!

Sinds 2022 beschik ik over mijn eigen studio die gelegen is in Tessenderlo waar ik al jullie mooie momenten kan vast leggen in neutrale beige settings. Voor de beigelovers: jullie zijn aan het juiste adres!

Ik geef graag het beste van mezelf om mensen spontaan in beeld te brengen en vast te leggen zoals ze écht zijn. Niet teveel stijf poseren maar echte momenten waarbij je met een lach kan terugblikken, het moment opnieuw kan beleven en de beelden voor altijd kan koesteren.